pátek 3. července 2009

Zveme Vás

Vážení přátelé,
Dovolte mi, prosím, abych Vás pozval na jarní a letní pobyty s jógou a přáteli, kteří navštěvují také kurzy jógy. Je to příležitost, tak, jako už několik let za sebou, udělat během intensivního cvičení to, co se mi dosud nepodařilo uskutečnit, udělat s jógou nečekanou zkušenost, uvědomit si ještě lépe, co pro mne může tento systém právě v této chvíli znamenat. Řeknu dokonce, že ten, kdo to myslí se svojí jógou vážně, rozjet by se s námi do Hradiště měl. Máme tam nejen více času na jednotlivé techniky, ale pracujeme souvisle několik dní, a to je důležité.
Poznáváme také nové přátele, kteří jsou podobně zaměřeni, a s nimiž jsme se dosud nedali do řeči, anebo, vzhledem k rozložení kurzů, k tomu ani zatím nebyla příležitost.





Termíny: 9.-15. srpna 2021, 3.-5. 12. 2021

Místo: Mnichovo Hradiště, bývalý kapucínský klášter, objekt sousedící se zámeckou zahradou v ulici V lipách.

Doprava: veřejná, vlastní./Obvykle se nám podaří svézt se s těmi účastníky, kteří jedou po vlastní ose, což před odjezdem zkomunikujeme./

Ubytování: obvykle ve tří až čtyřlůžkových pokojích pohodlně a většinou nově vybavených, moderní sociální zařízení jsou na chodbě.

Program: jógová praxe i teorie, ásany, pránajáma, relaxační, koncentrační a meditační techniky s důrazem na praktické využití pro každého. Debaty, zpěv, hudba, inspirativní četba…poznávání krásného okolí.

Stravování: naši stravu si připravíme společně a to třikrát denně jako prostředek vzájemného i sebe-poznávání a součást kolektivní hygieny.

Cena: letní týden cca 5550 Kč, zimní setkání cca 3200 Kč. Cena zahrnuje ubytování, stravu a kurzovné.V případě menšího počtu účastníků je možné  vzít s sebou osobního podporovatele, který se nezúčastní programu a taky ho neplatí.

Případné další informace si řekneme v kurzu, telefonovat můžete na moje číslo 725 820 352, mailovat na adresu jogesh.vajnar@email.cz.

Já se velmi těším – Váš Josef.

1 komentář:

  1. Vypadá to tam moc hezky. To musí být paráda. Takhle ráno vítat slunce na travičce pod staletým Dubem...

    Tom

    OdpovědětVymazat